Workout! - Reisverslag uit Znojmo, Tsjechische Republiek van Laura Scheffer - WaarBenJij.nu Workout! - Reisverslag uit Znojmo, Tsjechische Republiek van Laura Scheffer - WaarBenJij.nu

Workout!

Door: Laura

Blijf op de hoogte en volg Laura

18 Augustus 2013 | Tsjechische Republiek, Znojmo

Weer vroeg op natuurlijk, maar als je zag wat er allemaal aan ontbijt op je aan het wachten was, was dat ineens geen probleem meer! SUPER! Super hotel, super ontbijt met awesome koffie!

Daarna dus volgepompt met cafeïne de fiets op. Nou was dat ook wel nodig, want we hebben de nodig heuvel overmeesterd. Het was 'slechts' 46 km, maar het duurde wel even met die steile heuvels (12%). En natuurlijk weer de nodige kettingen die er onderaan de heuvel van afvallen... En fietsers die verdwaald raken (ja, dit gebeurd ons dagelijks.)

Maar we komen altijd bij de eindbestemming zoals ook vandaag. Iets minder luxe hotel (altijd jammer haha). We zijn daarna met lege maag doorgegaan naar een winery. Ik hou niet van wijn dus ik heb de tasting overgeslagen, mijn fietsvrienden echter.. Er bleek dat er nog extra betaald moest worden aan het eind en ik zei dat ik dat desnoods wel wilde doen, ik had in tijden niet zo gelachen. Ze werden grappiger met de samples.

Daarna doorgestrompeld naar het restaurant en ontzettend lekker gegeten. Good day!

• 19 Augustus 2013 - 19:35

Sjoukje:

hoe is het met jouw ketting? valt die er niet af?